Propozycje
Oferta cateringowa – bankiet z okazji wesela
Ilość osób : 73
Formuła przyjęcia - szwedzki stół lub , zasiadane , przystawki w stole
Zimne przekąski 8 rodzajów i 3 sałatki
1. Rolowane tortille z łososiem i warzywami z curry
2. Białe szparagi otulone szynką w galarecie
3. Muszle conchiglioni nadziewane szpinakiem i fetą
4. Quiche z warzywami
5. Szynka hiszpańska z melonem i rukolą/
6. Roladki z grillowanej cukinii nadziewanej fetą lub warzywami
7. Wybór mięs pieczonych dekorowanych piklami
8. Wybór polskich serów zagrodowych serwowanych z suszonymi owocami, galaretką porzeczkową i orzechami (+ pleśniowe)
Sałatki :
1. Cukinie, bakłażany, plastry papryki, grillowane, marynowane w oliwie, z czosnkiem i bazylią
2. Sałatka z czarnego makaronu z groszkiem cukrowym, fasola mamut, pack choy
3. Sałatka z liści szpinaku, truskawek ,jaj z prażonymi orzeszkami Pini
Gorący bufet: jedna zupa -
Zupa : proszę wybrać
Krem z leśnych grzybów z łazankami
Dania Główne serwowane z podgrzewaczy lub półmisków proszę wybrać
· Polędwiczki pieczone zawijane w bekonie z sosem ziołowym
· Ziemniaki Pieczone z rozmarynem i czosnkiem
· Warzywa pieczone z tymiankiem i kruszonym pieprzem
Desery: do wyboru
· Mini deserki w szklaneczkach : Tiramisu , Musy czekoladowe, Panna Cotta
Serwis napojów organizatora:
Kawa, herbata smakowa, woda , soki ,
·
Koszt netto na os 130,00 PLN