Propozycje

Oferta cateringowa – bankiet z okazji wesela

 Ilość osób : 73

 

 Formuła przyjęcia  - szwedzki stół lub , zasiadane , przystawki w stole

 

  Zimne przekąski 8 rodzajów i 3 sałatki

 

1.  Rolowane  tortille z łososiem i warzywami z curry

2.  Białe szparagi otulone szynką w galarecie

3.  Muszle conchiglioni nadziewane szpinakiem i fetą

4.  Quiche z warzywami

5.  Szynka hiszpańska z melonem i rukolą/

6.  Roladki z grillowanej cukinii nadziewanej fetą lub warzywami

7.  Wybór mięs pieczonych dekorowanych piklami

8.  Wybór polskich serów zagrodowych serwowanych z  suszonymi owocami,  galaretką porzeczkową i orzechami (+ pleśniowe)

 

 

 

Sałatki :

1. Cukinie, bakłażany, plastry papryki, grillowane, marynowane w oliwie, z czosnkiem i bazylią

2.  Sałatka z czarnego makaronu z groszkiem cukrowym, fasola mamut, pack choy

3.  Sałatka z liści szpinaku, truskawek ,jaj  z prażonymi orzeszkami Pini

 

 

    Gorący bufet: jedna zupa -

     Zupa : proszę wybrać

 

     Krem  z leśnych grzybów z łazankami

 

     Dania Główne serwowane z podgrzewaczy lub półmisków proszę  wybrać

 

·    Polędwiczki  pieczone zawijane w bekonie z sosem ziołowym

 

·    Ziemniaki Pieczone z rozmarynem i czosnkiem

·    Warzywa pieczone z tymiankiem i kruszonym pieprzem

 

 

Desery: do wyboru

·      Mini deserki w szklaneczkach : Tiramisu , Musy czekoladowe, Panna Cotta

 

      Serwis napojów  organizatora:

      Kawa, herbata smakowa, woda , soki ,

 

·         

      Koszt netto na os 130,00 PLN